Jonne Seppänen

Jonne Seppänen

YhteistyöurheilijaJonne on nuoruudestaan huolimatta jo kokenut monipuolinen kestävyysurheilija. Jonne on haastanut vuosien saatossa itseään ja kilpakumppaneitaan niin yleisurheilussa, juoksussa, suunnistuksessa, maastopyöräilyssä, seikkailu-urheilussa kuin hiihdossakin. Lähitulevaisuuden tavoitteena Jonnella on menestyminen hiihdon ohella kotimaan polkujuoksukisoissa, sekä siipien kokeilu ulkomaiden vuorijuoksuissa.

Urheilu, työ ja opinnot tasapainossa

Analyyttinen ja kehittymisjanoinen tuotantotalouden DI Jonne pyrkii yhdistämään menestyksekkäästi urheilun, työelämän sekä sen ohessa aloittamansa tietojärjestelmätieteen opiskelun. Tehokas ajankäyttö on Jonnen toiminnan ydin, jolloin ”miten ehdit tehdä noin paljon kaikkea” on tuttu lausahdus kavereiden suusta.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi, oppiminen ja niiden vaaliminen on kuitenkin Jonnelle tärkeää. Näissä teemoissa hän pyrkii parhaansa mukaan auttamaan myös muita. Osaamisensa puolesta Jonne sparraa tuoteportfolioiden ja tuotetiedon hallinnassa, sekä tulevaisuudessa myös tietojärjestelmien ja digitaalisen liiketoiminnan parissa.

Supervoimat

” Teen sitä mitä tykkään ja nautin siitä”, itsensä haastaminen ja jatkuva parantaminen, yhteisöllisyys ja tunnollisuus