• paivi.lohikoski@directora.fi

Palveluksessasi

Directora

Directora

Tarjoamme E-Learning ratkaisuja Priima oppimisalustalla  sekä konsultointi- ja valmennuspalveluja organisaatioille, jotka haluavat onnistua projekteissa, saada arvot elämään, hyödyntää uusia teknologioita sekä jousto- ja etätyötä.

”Meidät saa syttymään kaikenlaiset työyhteisöongelmat ja kaaos. Älä siis pelkää tunnustaa epätäydellisyys, ongelmat ja hakea niihin ratkaisut avullamme!”

Älykäs johtaminen, luonto, kestävä kehitys, urheiluteknologiat ja hyvinvointi ovat kantavia voimia työssämme. Projektit ja hankkeet, joissa voimme kehittää ihmisten, yhteisöjen ja luonnon kestävää kehitystä ja vastuullista johtamista, ovat ensimmäisenä meidän prioriteettilistalla.

Pitkä kokemus virtuaalisissa projekteissa, kansainvälisissä johtotehtävissä, e-learning kokemus sekä viestinnän johtamisen väitöskirjatutkimus takaavat sen, että voimme tarjota viimeisimmän tiedon johtamisesta jatkuvasti muuttuvilla markkinoilla. Toimimme sekä yksin että yhteistyössä monialaisen asiantuntijaverkoston kanssa.

Visio

”Työ luo hyvää elämää, inspiroivia kohtaamisia ja onnistumisia, verkossa ja kasvotusten. Liikunnan ilo ja sen tuoma hyvinvointi on yhä useamman ulottuvilla.”

Missio

Itseohjautuvat, energiset, hyvinvoivat työntekijät ja kehityshaluiset johtajat

Työt ovat hallinnassa pilvessä, ihmiset vapaita liikkumaan ja asumaan missä haluavat. Yritysten ja urheilijoiden välille syntyy uutta, älykästä ja arvoa tuottavaa ja hyvinvointia lisäävää yhteistyötä.

Arvot

Jatkuva parantaminen, tiedeperustaisuus, rakkaus luontoon, uteliaisuus, hyvinvointi

Tiimi

Teemme yhteistyötä laaja-alaisen verkoston kanssa. Urheilumaailmaan meillä on tiiviit suhteet ja sieltä voimmekin ammentaa mielenkiintoisia tarinoita ja yhteisiä kehityshankkeita. Yhteistyöurheilijamme ovat valmiita kertomaan yhteistä tarinaa viestintään ja johtamiseen liittyvissä projekteissa.

Päivi Lohikoski

Konsultti
Mentori
Toimitusjohtaja

Aija Söyrinki

Yhteistyöurheilija

Satu Lipiäinen

Yhteistyöurheilija
    Lue lisää

    Satu Lipiäinen

    Yhteistyöurheilija