• Community and Communication Management

    Hands on help, advisory and training

Luottamus Workshop

Luottamus on hyvinvoinnin ja onnistuneen urheilusuorituksen perusta. Luottamusta tarvitaan monella eri tasolla ja luottamuksen rakentaminen on herkkä sekä vaativa prosessi. Kurssi on tarkoitettu yrityksille, valmentajille, urheilijoille sekä muille urheilualan toimijoille, jotka haluavat rakentaa menestymisen kulttuuria ja saavuttaa asetetut tavoitteet. Alla olevassa digilehdessä on luettavissa kouluttajien kirjoittama artikkeli Hiihto-lehdestä vuodelta 2016.

Työpaja – Luottamus valmennuksessa

Käymme työpajassa läpi käytännönläheisin esimerkein luottamuksen lajit. Käytämme esimerkkinä urheilumaailmaa sekä yhteisöjä ja urheilijan elämää tutkitun tiedon pohjalta. Työpajan sisältö voidaan rakentaa myös koulutettavien omista tarpeista käsin ennakkotehtävien pohjalta.

Keskitymme koulutuksessa myös siihen, miten luottamus voidaan palauttaa, jos se on kerran menetetty. Työpajan tehtävissä löydetään rakennusaineet, joiden avulla voidaan saavuttaa onnistumisia ja menestyä suhteessa omiin tavoitteisiin.

Työpaja toteutetaan yhteistyössä kestävyysurheilussa meritoituneen urheilijan ja valmentajan, Maija Oravamäen kanssa. Työpajaan voidaan yhdistää myös tavoitteellinen valmennus osana tiettyä uratavoitetta kestävyysurheilun alalla.

Maija Oravamäki

Valmentaja, opettaja, kestävyysurheilija

  • Arvokisaedustukset maratonilla MM 2005 ja EM 2006
  • Suomen mestaruuksia mm. maastojuoksusta, kympiltä, puolimaratonilta ja maratonilta sekä erivärisiä mitaleita muun muassa hiihdosta, triathlonista ja talvitriathlonista.
  • Osallistunut kansainvälisiin seikkailu-urheilukisoihin Team Finland ja Buff Thermocool -joukkueissa 2009-2014
  • Lukuisia polkujuoksu, mtb- ja triathlon –kilpailuja vuosittain
  • Opettaja: luokanopettajana 15 vuotta
  • Personal trainer ja ammattivalmentaja, ohjannut juoksu- ja hiihtokouluja sekä ryhmäliikuntatunteja vuodesta 2003 lähtien

Koulutuksessamme yhdistyy monialainen luottamusteoria sekä pitkän linjan kestävyysurheiluosaaminen ja kokemus.

Päivän koulutuksen hinta 1850€ + alv. Tai kysy tarjous ja räätälöimme koulutuksen teidän tarpeisiinne sopivaksi! Ota yhteyttä paivi.lohikoski@directora.fi tai +358445725584

Ota yhteyttä

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Follow us in Facebook!

Finnish / English