• Community and Communication Management

    Hands on help, advisory and training

Esittely

Directora Oy tarjoaa palveluja organisaatioille, jotka haluavat onnistua projekteissa ja hyödyntää jousto- ja etätyötä. Pitkä kokemus virtuaalisissa projekteissa, e-learning kokemus sekä alan väitöskirjatutkimus takaavat sen, että voimme tarjota viimeisimmän tiedon virtuaalitiimien johtamisesta. Toimimme sekä yksin että yhteistyössä monialaisen asiantuntijaverkoston kanssa ja tarjoamme seuraavia palveluja:

  • Business personal training johtajille, jotka haluavat vaikuttaa tehokkaammin organisaationsa sisällä ja saada varmuutta sosiaalisen median käyttöön.
  • Sisäisen viestinnän suunnitelmat ja ratkaisut pienille ja keskisuurille organisaatioille yhteistyössä Verkkoasema Oy:n kanssa.
  • Talousjohtamisen konsultointi julkisen sektorin hankkeissa ja projekteissa.
  • Viestinnän konsultointi ja koulutus hankkeissa ja projekteissa.

Henkilöstö

Päivi Lohikoski

Toimitusjohtaja, koulutus ja konsultointi ICT -alan ja kulttuurialan projekteissa. FT tuotantotalous, FM viestintä ja informaatiotutkimus

Päivillä on pitkä kokemus eri toimialoita kuten ICT, akateeminen maailma, start-upit, ravitsemus- ja matkailuala sekä koulutus. Hyvinvointi- ja urheilubisnes ovat tulleet tutuksi harrastusten ja Tervahiihdon viestintäjohtajan roolin kautta.

Yhteystiedot: paivi.lohikoski@directora.fi  / +358 44 572 5584

Veikko Lohikoski

BSc, eMBA, Tuotekehityshankkeiden ja globaalien projektien johtaminen, strateginen johtaminen.

Veikolla on globaaleista  tuotekehitysprojekteista n. 20 vuoden kokemus eri rooleissa alkaen suunnittelijasta tuhansien henkilöiden tuotekehitysprojektien johtotehtäviin.

Yhteystiedot:   +358 40 700 6436

Merja Vanha-aho

KM, talousjohtaja, yrittäjä

Merjalla on pitkä kokemus logistiikka-alan johtotehtävistä kansainvälisessä organisaatiossa sekä usean vuoden kokemus menestyksekkäästä yritystoiminnasta Willahoiva Oy:ssä. Merjan osaamisella taloushallintoa ja projektinhallintaa etenkin julkisella sektorilla voidaan kehittää sujuvammaksi.

Yhteistyökumppanit

Yhteistyössä Verkkoaseman kanssa toteutan teille innovatiiviset ja räätälöidyt konseptoinnit ja viestintäratkaisut tiedolla ja taidolla. Kun tiedämme miksi viestitään ja kenelle, on helpompaa suunnitella mitä, milloin ja kuka viestii. Suunnittelemme juuri oikeat työkalut ja käytännöt teidän tavoitteisiin.

Verkkoasema Oy on suunnitellut ja toteuttanut erilaisia verkkopalveluita ja viestintäjärjestelmiä vuodesta 1997 lähtien. Verkkoasemalla on vahva kokemus erilaisista julkaisujärjestelmistä lähtien omasta VJ6-ohjelmistosta aina avoimen lähdekoodin alustoihin (WordPress, Drupal).

verkkoasemalogo

No Comments Yet

Vastaa

Ota yhteyttä

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Follow us in Facebook!

Finnish / English